Varma valborg

Förhöret med tingsrätten gick snabbt och smärfritt. Var en som ringde upp mig och sen kopplade in mig till domaren som slog på högtalartelefonen. Fick berätta hur allt hade gått till. Lite skumt att det satt 10 pers. och lyssnade bla. hon, den norska fyll-kärringen.
Får 330:- för besväret för förlorad inkomst iaf. Enda jag har fått ut av det här och det tycker jag att jag var väl värd, med tanke på de besvär jag har orsakats med reperationer av bil och dylikt. (Utan bil i 5 dagar.)

Snart ska jag ge mig av söderut mot varmare breddgrader, Njurunda =)
Fast det är rätt varmt på BB-gatan också, 17,5 grader i skuggan.
Ska åka på turné och hälsa på några. Sen ska jag till mamma och pappa och städa bilen plus att jag blir bjuden på lite valborgsmiddag, grillat! Yummie!

Bakom lås och bom

Jaha, då var man ledig i hela 5 dagar!!! Undra vad jag ska hitta på då. Känns nästan som om jag blir för snål för att vara ledig. Men jag ska nog inte ta på mig om dom ringer och tjatar, tror jag... Har ju lite å stå i, så sysselsättning är nog inga problem.

Imorgon bitti ska jag ju få ett samtal från Attunda tingsrätt. Kan nog bli intressant. Måste skriva ner lite grejor ikväll så jag har koll på vad som hände. Är ju 9 månader sedan jag blev påkörd av ett fyllo i Stockholm, så det kan ju vara så att man glömt lite. Rena vida västern där nere i stockjolm... Men nu ska hon sättas dit!
 
Valborg kommer nog att bli extremt lugn för min del, är solo hela kvällen. Inte för att det är så mycket att fira. Men det hade ju inte varit helt fel med grillning och ett glas rött. Men får väl hålla mig till fredag.

Björneborgsgatans Big Band

"Undra om våra grannar tror att vi har gått med i en blåsorkester" sa jag till Olle. 
"Dom måste ju ha vetat om att du varit med ett tag, men dom kanske tror att det är nå större evenemang du ska på eftersom du har övat hela helgen" svarade han.

Jag har ju en tendens att låta rätt högt när jag snyter mig...

Om inte annat så har jag nog förstört psyket på deras stackars hund. Tänk vad han ska undra vad det är som låter hela tiden.


Att man aldrig får vara nöjd å gla

Förkyld igen! Hann ju jobba igår iallafall... 
Masade mig hem till mamma och pappa idag för att byta däck. Tur man fick hjälp. Mycket trött å snuvig.
Bittert att det inte blir roligare än att softa hemma i soffan ikväll. För ont i huvudet för att ta ett glas rött dessutom. Blir alvedon och vatten istället.
Men men, nya tag nästa helg. Då blir det fest i dagarna 2. Tjejmiddag i Tunbyn på fredag och fest i Bergsåker hos en arbetskompis på lördag.

Ska bli riktigt kul å träffa tjejerna, var längesedan vi hade sammankomst.

Nu måste jag snyta mig!!!


Uppiggande

Har varit hemma 2 dagar från jobbet pga. förkylning. Så idag ringde min chef och hade en liten intervju för ett vikariat jag har sökt. Blev mycket glad, då jag påpekade att jag inte är så ung längre och hon svarade "ja men vaddå inte så ung, du är väl runt 25 år". =) Jippie!

Hittade ett sida på internet som har förgyllt min dag. Min barnsliga sida kom fram. Nintendo!

Synd att man inte har en balkong så man kan titta lite på solen en stund. Vilket väder!
Lär väl regna på lördag när jag ska byta däck och snygga till bilen.

Nu ska jag ta och fräscha till mig så jag blir ännu piggare och orkar jobba imorgon.

Tristess...?

Har jobbat heeela helgen, men idag är jag ledig. Ska åka och lösa ut min glasögon. Tänk om jag ångrar mig...

Läste en arbetskamrats blogg i helgen, hon hade hittat en mycket rolig sida där man kan prova kändisfrisyrer. Hade inge bättre för mig i lördags kväll än att testa.

        

Lättroad! Men nu vet jag iallafall att jag inte passar i Amy Winehouse "Fågelbo-frisyr".

Talanglöst

Har precis tittat en stund på "Talang". Fan vilken dålig självinsikt folk har! Var en karl som var utklädd till cowboy som försökte strippa, han sköt några confetti-bomber och "sävlade på". Avslutade med att kasta 2 rosor i ansiktet på Tobbe. Fruktansvärt pinsamt!
Soffipropp tyckte att han åtminstone skulle ta och fylla upp tomrummet i "Paketet". Bara det säger väl allt...


Mat-crazy

Blir tokig på det här med LCHF-kosten jag äter. Jag har ju fått värmeutslag i ansiktet och överkroppen som kliar, detta pga. att kroppstemperaturen har ökat väldigt mycket. Får kraftiga värme-attacker speciellt när jag slappnar av. Exempelvis om jag sitter för länge i tv-soffan så måste jag öppna fönstret. Fast tydligen så kan det vara så här i en övergångsperiod.
Men jag har ju endast gått ner 1 kilo på 3 veckor, så det har ju inte gett speciellt bra resultat hittills =/
Så nu har jag beslutsångest om jag ska fortsätta eller inte!

Turkhyllan...

Hmm... Var på Coop i Nacksta och handlade idag efter jobbet. Köpte som vanligt en påse med valnötskärnor, då det är mitt "godis". När jag kom till kassan säger kassörskan:
"Hittade du dom här på turkhyllan?".
"Ja." (Svarade jag utan att tänka till innan!)
"Otroligt att du fattade direkt vad jag menade för hylla..."

Hyllan vi båda syftade till var den där det står importerad mat från flera olika länder.
Inge illa menat, men jag hade väldigt svårt att hålla mig för skratt när jag gick därifrån...

Otur i turen

Igår gjorde man en fin tabbe lagom till sängdags! Skulle stänga ner datorn och snabb-kollade mina mail. Hade fått 2 ifrån Svenska spel. (Jag brukar spela på Lotto på lördagarna, för spelar man inte kan man inte klaga över att man aldrig vinner liksom).
Öppnade det ena mailet och blir helt förvånad över att jag vunnit 1.716:- på Jokern!
Går in på Svenska spels hemsida och tänker att "lika bra att flytta pengarna till mitt bankonto direkt, det brukar ju ta några dagar". Klickar på överföring och ser sen att det är ett jättegammalt bankkonto och fel bank jag har skickat pengarna till! =(

Panik!

Hittar att deras kundservice har öppet dygnet runt. Ringer dit typ kl. 01.15(lätt uppjagad) och frågar vad jag ska göra... (Såg pengarna flaxa iväg ut i cyber-rymden)
Idag har jag faxat in det rätta kontonumret, så förhoppningsvis kommer det lösa sig. Men med tanke på min vanliga otur så får jag väl ringa massa samtal m.m. innan det är klart.

Den kommande veckan träffas jag i den blå kuben! Jag checkar in i morgon kl. 10. Ska jobba 6 långa dagar, så det blir nog inte mycket mer gjort.

Auf Wienerschnitzel!

Åt skogen det bär...

Bidde inge Skandia! Trist! Borde kanske frågat vad det stöp på, så man vet till nästa gång. Kan i och för sig vara så att dom ringde min gamla coach på Eniro. Gjorde min sämsta arbetsprestation ever där, så jag tror inte hon är så imponerad av mig. Ska nog inte ha henne som referens i framtiden. Har ju fortfarande chans hos Försäkringskassan där jag också sökt jobb. Kanske ska prata lite med Yanie om hon kan va min referens där...

Ledig i helgen, får väl dränka mina sorger i några glas rött...

CSI

Dagens bravader innehöll ett avslöjande av en bedragare på jobbet. Mycket spännande! Helt sjukt vad folk kommer på en massa olika sätt att utnyttja och kräma ur pengar av Kamprads, på olaglig väg... Förgyllde dock vår dag med lite spänning och letande efter ledtrådar. Det är den 2:e på några månader jag lyckas avslöja, så nu döper jag om mig till CSI.

Imorgon är jag ledig, då blir det till att skaffa sig ny frisyr. Eller åt minstone bättra på den gamla... Plus att vi ska på husvisning, men det tror jag inte är nåt kap, så jag har inga höga förväntningar.

Regnet det bara öser ner...

Var på intervju för jobb på Skandia i morse, hos Kontorsfixarna. Problemet var bara att dom hade flyttat! Så jag fick ringa Eniro, som inte hade några koordinater och en strulig telefonist... Till slut blev jag kopplad direkt till Kontorsfixarna och fick veta att det var i Norrporten Arena dom håller till. Tur att man har bil! Men synd att det regnade och att jag blev tvungen att gå en bra bit för det inte fanns några parkeringar...
Kom endast några minuter försent och hon jag skulle träffa bad om ursäkt att hon glömt säga att dom flyttat.
Trots det tycker jag faktiskt att det gick bra och jobbet verkar jätte intressant. Hoppas dom hör av sig nu då...

Efter det for jag till optikern. Har äntligen beställt brillor! Blev 2 par i plast till slut... Men mycket billigt! Så om 2 veckor har jag dom förhoppningsvis. Kanske jag kan ha dom på mitt nya jobb på Skandia =)

Igår syndade jag för första gången. Brorsans tjej hade bakat blåbärspaj! My favourite! Tog en bit å var sen väldigt nöjd... I morse stod vågen på 2 kilo lättare sedan jag började med dieten. Så det går åt rätt håll, sakta men säkert!

Queen of ansökningar

Nu har jag skickat in ansökningar till 3 olika arbetsplatser på 1 vecka! Plus att jag ska på en annan intervju på måndag. Nu ska jag banne mig ha ett jobb!!! Så jag sen kan köpa ett hus å skaffa mig ett liv, utan trafikbuller och tvättstugetider =)

Imorgon ska jag ut och leta brillor igen. Om jag inte hittar några så får jag nog sälja presentkortet och handla ett par nån annanstans. Nån som vill köpa det isåfall? 

Lugna gatan

Har inte hänt så mycket på sistone. Var ledig i helgen och gjorde inte speciellt mycket. Väldigt skönt måste jag säga!
Lördag var jag till optikern och tittade på och lånade hem brillor. Men inga var riktigt bra, så jag ska dit på fredag istället med Anna (förhoppningsvis om hon inte ska jobba hela dan...) Bra det med tanke på min beslutsångest! 
Var lite lur på dom här ett tag men är inte helt säker.
Söndag åkte vi på turné till Indal! Hälsade på lilla Magne med familj, har inte sett han sen har var 3 veckor så det var dags nu, har gått 7 månader sen sist.

Turistbild från Indal...


Händer just inget kul för tillfället. Och jobb hela veckan, 43 timmar tror jag närmare bestämt...


RSS 2.0