Mellandag med husfix

Har fixat i hallen idag, så snart är även den fräsch. Ska bli så skönt att få ordning på hela övervåningen och inreda "på riktigt".
Lägenheten är tömd och städad, så vi kan äntligen få lämna nyckeln. Jag putsade fönster och Olle och Svärmor städade resten, mycket tacksam så jag hann fixa hemma. Ska bli skönt att bli av med lägan. Kan säga att jag hann bli irriterad på de nya grannarna på1,5 vecka. Så jag är glad att jag slipper bo nära dom nå längre.

Imorgon blir det sushi med Anna, Anna, Per, Olle och kanske Kattis. MUMS! Kul att få träffa Anna dessutom.

God Jul!

Önskar alla en god jul! 

Jag ska fira julafton hos min bror med familj, med mamma, pappa och Olle. Behöver ju bara gå tvärs över gatan, perfa!


Flytt!

Idag flyttar vi. Sitter just nu i den tomma lägenheten. Måste ju tyvärr ha kvar datorn här eftersom vi inte har internet än i huset.
Är helt slut. Klev upp 4.50 i morse och jobbade. Sen har det packats. Och nu ska det packas upp. Jag prioroterar soffa, säng och tv. Det är dom saker jag kommer använda det närmsta dygnet.
Återkommer med bilder, nu när alla rum är klara förutom hallen. Måste ju bara inhandla lite nya möbler och så.

Blev så himla glad i morse. var en tjej som ville ta mitt arbetspass på annandagen. Så nu är jag ledig ända tills nästa fredag! Jihooo! VILA!

Motgångar och motvind

Har gått lite mindre bra för min del i helgen. Allt jag tagit vid har rasat, känns det som.

Började ju med punkan i fredags. Sen tog det bra lång tid att montera ihop tvättställs kommoden, som det visar sig att jag satt ihop fel. Plus att det är 3 märken på lådfronten, så jag måste ringa och reklamera imorgon.
Fick inte heller ihop vattenlås och bottenentilen till tvättstället, åkte i panik ut till IKEA och köpte nya gejor. Men Rörmokaren fick ihop det till slut med lite pussel och plockade ihop blandade delar.

På söndag var jag på mindre bra humör, kände mig oerhört stressad. Eftersom jag har varit förkyld så har snuvan hängt kvar, och nästäppan emellanåt. När jag snöt mig så tjöt det till i mitt öra som fasen, sen tappade jag balansen och kunde inte fokusera blicken. Olle kom emot mig precis och fick hålla i mig. Helt sjukt snurrig! Som om jag var packad och åkte karusell. Otäckt. Nu har jag lite lock i örat som inte vill gå bort helt, men jag provar lite kurer.

Sen har det varit massa små grejor som stört konstant i flera dar...

Utmanad av A

Tre saker jag inte kan vara utan: Min Familj, Vänner och internet...

Tre saker jag ångrar: Att jag inte skaffade 2 proteser som extra armar inför husrenoveringen.

Tre saker som gör mig glad: Brorsans småpojkar, mina vänner/familj och semester.

Tre saker som gör mig arg:  Tidsbrist, mitt dåliga humör och alla små, men irriterande motgångar i vardagen.

Tre människor jag beundrar: Mina föräldrar och min Mormor.

Tre saker jag skulle vilja göra: Resa mer, vinna en STOR slant och gå ner i vikt.

Tre maträtter eller ingredienser jag gillar i köket: Grekisk sallad, halloumi ost, Tacos.

Tre Tv program jag gärna ser: Bonde söker fru, Simon och Thomas och Antikrundan.

Tre saker jag har med mig i livet: Ett antal kilos övervikt, min sjuka humor, sinne för planering.

Tre saker på önskelistan: Att huset ska bli i bättre ordning, en fjällsemester och en svart pall från Bruka.

Tre bloggar jag utmanar: Emma, Johanna och Marita.


Ömma trampdynor

Både igår och idag blev hårda dagar. Upp kvart i 5 jobba till 15. Igår efterjobbet irrade jag runt och letade rördelar för att sen ta en helkväll i huset. Idag åkte jag runt i stan och Birsta och handlade byggmaterial och julklappar. Fötterna är HELT slut, så ont!

Givetvis fick jag ju problem på vägen också, skaj u alltid vara nåt som stör. Stressade till AF för att påanmäla mig. Visade sig att dom öppettider jag sett börjar gälla på måndag... Eter det åkte jag på macken och fyllde på luft i däcken. Åkte hem och bytte om, åkte i väg mot Birsta efter en kvart och då var däcket nästan helt tomt igen, bara å vända.
Har man inte jobb så skaffar man sig. Ytterligare en grej på att-göra-listan.

Nä, nu måste jag se klart Idol. Känns som att Kevin har rejält övertag efter första låten. Spännande.


Ulatornippel och Unigum

Låter ju rätt märkligt och lite kinky. Men det är det däremot inte... Det är delar till vatten och avlopp.

Åkte ut till huset ikväll för att träffa rörmokaren och diskutera hur vi ska gå till väga m.m. Jag fick en låång lista på saker jag ska handla imorgon. Men som tur är så ordnar min snälla lillebror dom flesta sakerna, så jag slipper gör bort mig helt... Tur det!

Känns som att jag skulle behöva ett par kilo ork nu. Lite för mycket att göra och lite för lite tid. Alla sjukdomar har ju sinkat mig, så jag ligger lite efter med mina bestyr. Nån som är sugen på att tapetsera? =)
Bara att gaska upp sig och kliva upp i ottan imorgon. Jobbar 5.45-15, sen inhandlingsrunda följt av snabbvisit på AF(Fick ett brev att dom har avanmält mig från a-kassan för jag inte hört av mig). Sen snabbmiddag och ut till huset med alla grejor till röris och sen tapetsera resten av kvällen. Blir väl magsår till läggdags, eftersom jag under tiden dessutom måste planera alla kommande steg. *Hilfe*

Nä nu ska jag se "Bonde söker fru",. Tur jag har kvar min gamla VHS så jag kan följa alla tv-program, för det har jag ju gott om tid till.


Rudolf is in da house

Tror ni inte jag har blivit sjuk igen! Helt otroligt! Så knäckt och snuvig. Röd näsa, rinnande ögon, ont i kroppen och feber.
Orkar inte ens fundera över nästa steg i huset för jag har noll energi. Så less.
Nu måste jag kila tillbaka till soffan och pappersrullen.

Snörvel over and out.

Jobb, jobb och åter jobb

I måndags började jag på mitt nya jobb. Det vill säga på Tag-Själv-Lagret. Känns som att vi blir ett kanongäng. Vi är 4 st.  som fick tjänster där samtidigt. Jag och 3 Fredrik! Inga problem att hålla ordning på namnen iaf.
Igår morse började jag på min andra avdelning, varupåfyllnad. det vill säga att jag börjar 5.45 på morgonen och plocar upp varor. Kanske är ett jobb man lessnar på i längden, men jag har fått superbra arbetstider, jobbar endast 1 kväll i veckan. =)
Idag är jag ledig och ska nu åka ut och tapetsera som fasen. Känner mig lite stressad nu när det gått 4 dagar som jag inte kunnat vara där ute.
Imorgon är det jobb från 5.45 till 15.45. Sen ska vi på julbord på Löran med några kompisar, med efterföljande glöggkväll. Mysigt!

RSS 2.0