Blomman

Skulle bara in och köpa en liten blomma på jobbet efter att jag hade slutat. Men när jag skulle gena till "blomavdelningen" så hade dom stängt av med en hylla, så jag blev tvungen att ta vägen förbi mattavdelningen. Givetvis hängde det nya mattor där, så en fick följa med mig hem. Dyr blomma! Fattar inte att jag tar kål på så många blommor som det sägs att man inte kan döda... (Typ såna där som är av samma sort som "pengaträd" eller vad dom kallas.) Tur att dom är billiga så man kan byta var tredje månad!

Snart är det äntligen helg! Då blir det till att gå på lokal och rulla hatt =)


Beslutsånget

Var ju inte speciellt lätt att leta glasögon! Dessutom sa optikern att min syn inte hade förändrats nåt, så jag behöver inte byta brillor. Men nu har jag ju bestämt mig för att shoppa nya, så det är väl bara att söka vidare. Fick med mig 4 par hem, men dom gick "fet-bort" kan man säga när jag frågade runt vad alla andra tyckte. Första kommentaren av min käre sambo var "du ser ut som hemlige-arne"... Måste in imorgon igen till optikern och byta taktik på sökandet.

By the way så kan jag meddela att jag nu har läst närmare 30 sidor ur "två nötcreme..." och kan konstatera att av dom två namn på killar ifrån Sundsvall som Fredrik nämner i boken, vet jag vilka båda är...  Den är ju rätt avslöjande, massa pinsamma berättelser från deras ungdom. Och dom har givetvis satt ut alla inblandades HELA namn. Spännande fortsättning!

En ledig dag

Inledde dagen med att träffa fru P på stan och lyckades handla på mig ett par fotriktiga och rejäla skor på rea. Nu kan jag inte komma undan med att jag inte har ett par riktiga skor att ta promenader i på vintern. Så nu blir det till att utnyttja dessa till max. *måste måste måste...*
Sen åt vi lunch med fröken W och diskuterade 30 års kriser i alla dess former, mycket intressant faktiskt. Var bara ett par glas rödvin som fattades... =)
Innan jag drog hem svepte jag in på Bokia och inhandlade lite pocketböcker, bland annat Fredrik och Filips "två nötcreme och en moviebox". Vet inte om jag inbillat mig om att det skulle stå nåt  intressant om Fredriks uppväxtplats, roliga anekdoter som man kan känna igen sig i från "Nylands-tiden". Eller vem vet, han kanske har nämnt att han bott granne med en skum tjej... Man vet ju aldrig! Jag får väl meddela när jag läst klart boken.

Givetvis hann jag med ett besök hos brorsbarnen också som sig bör en ledig dag. 

Imorgon bär det av till optikern, dags för nya glajjer! Inbillar mig att jag ser lite sämre och pga. det får ont i huvudet. Fast jag är väldigt less på dom gamla också... Läste att glasögonbärare byter glasögon var annat år, det är precis så länge som jag haft dom nuvarande, så då är det giltigt att shoppa nya =)

Nä, nu väntar den där boken...
 


Undra vad detta kan bli...?

Man har ju funderat ett tag på om man skulle ta och skriva en sån här blogg och framför allt varför man skulle göra det. Kommer nån att vilja läsa den? Vilka vill jag ska läsa den? Vad ska jag skriva utan att lämna ut för mycket om mig själv och människor i min omgivning? Hur trist är jag, kommer det bli tomma sidor? Men det visar sig nog efterhand, allt detta.
Jag har ju förstått att jag kan vara rätt hård och kantig inuti ibland, men jag får väl kompensera det genom att lägga ut några bilder på mig själv, eftersom jag är rund och mjuk utanpå. Eller det är kanske här jag kommer öppna upp mig och bli en über-känslomänniska...
Den som lever får se helt enkelt!

RSS 2.0