Slutkörd...

Hur kan det komma sig att så många personer har behovet av att handla såå mycket samma dag? Ska alla byta möbler den här helgen eller? Kan inte folk vara hemma och pyssla, vara ute i naturen m.m.
Nä, dom ska vara på Ikea och trängas. Hade jag bott längre än 10 mil härifrån, så kan jag lova att jag hellre hade tagit ledigt en vardag och slippa detta kaos. För det måste väl vara allmänt känt att löningslördag på hösten betyder kopiöst mycket människor på Ikea, eller?

Ja ja, what ever... Ikea intogs idag iallafall. Och jag fick jobba häcken av mig! 
Nu ska jag se Extra Extra, sen säcka ihop i sängen!


Höst-ryckVet inte vad som flög i mig idag. Åkte upp till Sidsjön och gick ett varv. Inte likt mig. Men det var toppenväder och jag kände mig supernöjd efteråt.

Skulle ju möta snickarna idag, men den ena hade skurit upp handen och satt på akuten =( Usch!
Han bokade om till imorgon, hård kille!

Var och klippte mig ikväll, så nu är det kort! "Frisörskan" påstod att jag nu har förberett mig psykiskt på att bli korthårig eftersom det bara blir kortare och kortare frisyrer för varje gång. Men kortare än så här blir det icke! (Har tyvärr ingen bild) Skönt är det iaf!

Lagom helg

Har tagit det mestadels lugnt hela helgen. Måste ju passa på innan husrenoveringen drar igång...

I lördags på dagen, så var jag ut till brorsans familj och lekte lite med killarna. På kvällen var det årets sista grillning hemma hos Thomas i Granli. Per, Anna, Olle, jag och Thomas åt det mesta man kan grilla, så man blev extremt slut efter middagen. Blev kanske lite för många Kreta-historier för dom som inte var med. Var hemma vid halv 2, supertrött!
Igår var vi bara hemma och skrotade.

På tisdag ska i träffa bygg-killarna i huset, så vi kan börja planera vad man ska inhandla för byggmaterial och så. Spännande! =)
Nästa tisdag övertar vi huset, men vi får inte tillgång till det förrän på onsdag.

Veckans bästa ordspråk

"Så länge min chef låtsas att jag har hög lön,
låtsas jag att jag har mycket  att göra."
 

En vecka på ö i ouzo-land

Vi har haft det såå bra på Kreta! Har sett 2 pyttesmå molntussar på hela veckan. Ett gäng på 11 personer var vi, 6 vuxna och 5 barn. Jag och Olle bodde på ett hotell och de andra bodde på ett annat hotell ca. 300 m därifrån. Vi har ätit gott, druckit gott, druckit mindre gott(Raki) solat och badat. Hur kul som helst att dra iväg ett helt gäng.
Här kommer lite bilder från veckan som gått. Tog 209 bilder, så detta är bara ett axplock. Skippar bilder på barnen, förutom lilla A som tar sig en siesta under hatten (Jag har inte frågat föräldrarna om det är ok att lägga ut bilder).

     

    

Här är vår granne ovanför hotellet, tur man höll sig lugn... =) (Han var rätt söt)Jag som soldyrkare, Mr. Stavros (Kretas Castro) och badpojken min.

        

Suspekt föremål i nederkanten på bilden(Visar sig vara en fot), äckligt stort djur...

     

Udda viloplatsSista bilden


Nedräkning

Nu är det bara 2 dagar kvar tills det bär av mot varmare breddgrader =) Ska bli såå skönt!
Håller på att plocka fram allt som jag ska ha med mig, eftersom jag är ledig idag och jobbar heela dan imorgon. Jag till och med stryker nästan allt jag ska packa ner. (Jag är sämst på att stryka annars...)

Här ska jag ligga en hel vecka.


Ska ut till brorsan strax och äta pannkaka. Måste hälsa på småkillarna innan jag sticker. Sen ska jag upp till M&P ch hämta resväskan. Och eftersom man lite av ett kontrollfreak så har jag förmodligen hur mycket som helst jag måste kolla av när jag kommer hem. Plus att jag ska ju hinna se Idol! Äntligen börjar det lite tv-program...

Suddiga (minnes)bilder från i lördags

 
       


 Var hur trevligt som helst i lördags! Mycket god mat! Mycket, mycket gott att dricka! Och jag mådde mycket, mycket, mycket dåligt igår.

Anna L fick en tröja av oss som det stod Sundsvall på, plus lite bling-bling. Hon kommer se fabulous ut i Estocolmo när hon ska bära den i nattvimlet... Anna F fick en liten ask med tröstgodis, för stunder när det blir som värst utan Anna L. Emma fick också en sån ask, så hon kan knapra när hon saknar Sverige som mest. Hon ska ju flytta till Canada.
Kul var det iaf! Ska inte partaja förrän i november nästa gång nu... (Förutom lite vin på Kreta...)

RSS 2.0