Idag har det jobbats. Gick fin-fint. Mycket folk var det också, det är ju kul när det händer lite.

Filmen igår var mycket bra 4+ skulle jag vilja ge den. Märktes inte att den var jättelång, intressant hela tiden. Hörde dock snarkljud från herrn bredvid mig i soffan...

Ikväll blir det Melodifestivalen. Missade ju förra veckan. Så det blir myskväll ikväll.

Funderar på att ta en promenad nu, innan solen gått ner. Så jag kan äta lite glass sen med gott samvete. =)

Ha en trevlig kväll!


Hurtigt

Var ute och gick i 1,5 timme. Perfekt väder! Så nöjd efteråt.

I helgen vankas det jobb. Imorgon 6-15 och söndag 6-10. Lite trist att jag jobbar söndag. Är bjuden på 2 tillställningar imorgon kväll, som jag måste tacka nej till.
Spiffed Out Naked har premiärspelning på Kåren. Hade ju så gärna velat sett dom. Anna är ju hemma från fjollträsk dessutom och ska dit med Ikea-maffian.

Brorsan har ett partaj också här bredvid. Men jag tror vi står emot det också. Måste ju gå och sova tidigt, plus vara körbar  före kl.6 morgonen efter.

Det går fler tåg!

Typ om en vecka =)

Nu ska jag se "Benjamin Buttons otroliga liv" med Mr. Pitt. Alltså inte tillsammans med han, utan han är med i filmen... ;-)

Så funkar det

Är ett mycket bra slötittarprogram på Discovery. Har nu fått veta hur man tillverkar paintbollar, dörrar och tidningsartiklar. Onödigt vetande kanske.

Igår var jag JÄTTEduktig =) Satte upp 1/3 av all Easy Cover i gillestugan. Bara resten kvar. Funderar på att måla väggarna sedan, så jag slipper tapetsera...

Nu ska jag strax ut på den där promenaden som inte blev av igår. Mycket trevligare väder idag.

Blötsnö

Typiskt, men slasket kommer ju förr eller senare. Riktig blötsnö som dalar. Synd att jag tvättade bilen igår. Då var det ju torrt.

Skulle ut och gå på långprommis med en kompis nu. Men det är för risigt väder för att det ska kännas bra, får hoppas det bli bättre till imorgon. Har dessutom inga kläder för blötväder. Tänkte handla en ny jacka idag, men dom öppnar 11 där jag hade tänkt gå in. Så då åkte jag hem istället.

Blir väl Easy Cover-uppsättning istället då. BLÄ!
Är inte motiverad att ta tag i det och definitivt inte tapetsera nå mer. Men jag måste väl tyvärr. Ingen annan kommer ju göra det åt mig.

Till helgen drar bygget av den andra badrummet igång. Ska bli kul att äntligen få lite ordning där nere.
Tyvärr så drog sig snickarna som hjälpt till innan ur. På ett lite mindre bra sätt dessutom. Hälsade med en annan att dom inte vill göra klart det vi ska ha hjälp med. Lite oschysst, kunde väl ha sagt det lite tidigare eftersom vi har väntat i 3 veckor på att dom ska dra igång. Dom har dessutom vetat om sen innan jul att vi ville ha hjälp med mer.

NOT NICE!

Ja, det blev ju ett mindre muntert inlägg. Får väl lägga upp en rolig bild så det väger upp lite.



Fast det var ju mer skräckinjagande än roligt kanske...

Onyttig och nyttig dag

Tog en promenad i morse med brorsans fru och barn till affären. På vägen hem gick vi förbi kondiset och slank in och handlade semlor. Det är ju trots allt Fettisdag. Köpte wienersemlor, men jag blev besviken, för dom var inte lika god som sist. Åt inte ens upp hela.

Sen byggdes det lite lego.

Tog efter det med mig brorsans yngste på en promenad i 1 timme.
Trött kille.

     

Så jag gick liksom plus minus noll idag när det gäller nyttigheter. Men jag funderar på att vara lite mer nyttig här hemma. Sätta lite Easy Cover i gillestugan, så den blir klar nån gång. Har ju bara inte bestämt mig för vilken tapet det ska bli...

Slutar väl med att jag fastnar här vid datorn och surfar tapeter...
 


Minkparty

Oj oj oj, vad kul vi hade igår! En riktig fullträff! Jag och alla andra var på ett strålande partyhumör. Lite bakis-ångest över några små saker idag, men det hör ju till när man är på topp. =)
Det bästa av allt är att jag inte mår dåligt idag, bara seg.

Therese, Jeanette och Helena kom till mig innan. Vi käkade supergod paj och sallad, drack lite vin och drinkar. Mycket trevligt. Sen drog vi in till Railway och röjde lös på Ikeas årliga fest. Dom hade hyrt in ett band som heter Krutov, som var fantastiskt bra!
Jag kunde tyvärr inte hålla mig från karaoken, så jag förärade kvällen med en sång. Therese hjälpte till också.
Mycket dans och sång, plus ett antal ikea-drinkar. Dom hade tagit fram en drink för kvällen som dom döpt till ikea 365+, så det blev ett antal sådana som slank ner.

Jag blev vittne till en dispyt under kvällen som var lite trist. Men det löste sig tydligen till slut.

Här är lite bilder från kvällen. Tjejerna hemma hos mig, jag i en lustig hatt och lustig min plus ledningsgruppen utklädda till Dolly Parton. Finns fler bilder här som är värda att se. Observera den välhängda Dolly i mitten...

   
 

Tyvärr vet jag att togs en hel del till pinsamma bilder på mig i den där hatten, som jag hoppas slippa se.

Vill avslutningsvis tacka minkarna Thomas och Forsa för en fantastisk kväll =)

Nu måste jag kasta mig i soffan!

Partyanimals



Imorgon är det dags för den årliga stora firmafesten. Ikea har hyrt Railway Saloon, så där ska vi slå klackarna i taket och rulla hatt. Temat i år är western, så vi kanske får bönor eller nåt att äta... Nä, så illa kan det väl inte vara.
Vi är 4 stycken som ska sitta hemma hos mig före och ta nån fördrink och surra lite. Ska bli mysigt bara det.
Får se hur pigg man är på söndag.

Nä, nu måste jag dra igång och piffa lite här hemma. Har handlat massa inredning den här veckan som jag måste ta itu med.

Wienersemla



Det var grejer det! Aldrig hört talas om det innan, men jag rekommenderar det varmt!
Lägger sig som bomull runt hjärtat, som min mormor skulle ha sagt. =)

Tog en promenad förut så jag jobbade bort en bit av semlan iaf.
Väntar på Mr. T nu som ska komma och koppla om lite elkablar. Tror jag ska fixa med handtagen på de nya köksskåpen, så köket snart blir klart. Bara lite småfix kvar nu.

Imorgon är det jobb 6-16 som gäller. Upp före tuppen!

Beck - Mannen i bilen

Min mamma ringde förut. hon är hemma och har halsfluss. Berättade en jäkla historia.

Mamma och Pappa bor ute på landet med egen väg upp till huset. Det hade dykt upp en vit skåpbil på gården i förmiddags. Mamma hade börjat spekulera i vem det kunde vara, men inte kommit på vem. Kände inte igen killen i bilen riktigt. Efter mer än 15 minuter hade han fortfarande inte klivit ur bilen utan stirrar bara framåt. Så hon börja blir lite orolig över vad det var för nån. Stod ju ingen logga på bilen eller nåt. Hon ringer pappa och berättar att det är nåt skumt på gång. Då går killen ur bilen och går bakom huset, han har inge företagsloggor på kläderna heller så det är uteslutet att det är nåt sånt. Efter en stund bankar han på som fasen på både glaset och träet på dörren. Hon får lite panik. Pappa säger att han kommer hem.
Killen går bakom huset igen genom djupsnön och mot altanen. Mamma får panik och ringer Polisen. Berättar vad som hänt och dom ska skicka en bil. Dom frågar om det kan vara når gammalt ex eller dylikt. Men nej och att det skulle vara nåt naturligt är ju inte möjligt, berättar mamma. (Men hon var lite sugen på att säga att hon sett många Beck-filmer sa hon. Ha ha!)
Killen försvinner ur synhåll när hon pratar med polisen. Så dom lägger på. Polis och Pappa är på väg.
Helt plötsligt hör mamma att bilen startar och han kör extremt sakta därifrån. Hon ringer Pappa som genskjuter bilen i korsningen. Stannar  kliver ut, men killen vägrar öppna fönstret på bilen. Till slut öppnar pappa dörren. killen ser ut som ett frågetecken. Pappa undrar vad han håller på med, skrämmer folk. Då säger han att han är från EON och hittade inte elskåpet!
Underligt att söka det genom att sitta i bilen i 15 minuter rakt upp och ner! Sen stryker runt huset ytterligare 15 min och verkar mystisk.
Polisen avstyrdes innan dom hann komma fram.

Ska snart intaga årets semla. Brukar bara äta en per år. Ska till Janet och fika lite. Smaskens. Får väl ta en promenad sen i solskenet.

  

Tidsfördriv...

20 saker på C
090215 kl 23.27
Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Cecilia

2. Ett ord på fyra bokstäver: Camp

3. Flicknamn: Carola

4. Pojknamn: Ceasar

5. Yrke: Chaufför

6. Färg: Cerise

7. Klädesplagg: Cape

8. Mat: Creme Fraiche

9. Sak i badrummet: Creme

10. Plats/stad: Capri

11. En orsak att vara sen: Cremebrist

12. Något man skriker: Caramba

13. Film: Ciderhusreglerna

14. Något man dricker: Cider

15. Band: Ceasar´s

16. Djur: Chimpans

17. Gatunamn: Champinjonvägen

18. Bil: Corolla

19. Sång: Cecilia Lind (Of course)

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Chans

Givetvis måste jag utmana Anna, Emma, Johanna, Janet, Ann-Sofie, Marita och Ingela mfl.

Sluta stå...

... på Amy Diamonds tå! Usch! Klarar inte av att lyssna på den där ungen. Hon kommer aldrig att göra succé som vuxen. Extremt barnslig uppsyn.

Jag är lite av en sucker av 80-tals-pudel-rock. Så jag tyckte om dom där Heat. Jag kommer förmodligen spela den på nån fest och köra luftgitarr. Måns var helt klart också värdig att gå vidare till finalen. Så jag är nöjd med dagens deltävling. Mede skötte sig betydligt bättre än förra veckan, trots att hon tramsar en del. Det är lite så att hon säger det andra tänker, på nåt skumt sätt.

Var ju väldigt kul att se Lili och Sussi igen. Blev lite som när Baccara gjorde comeback för några år sedan. Avdankade damer som försöker stämma upp i samma gammla anda som för 20-år sedan, men med lite extra dunk. Ha ha!

Nu är det snar dax för sängen. Ska upp 04.50 PIP!
Men jag har kortpass, så jag ska hem sen och bygga färdigt min köksskåpsmodul.


Kris



Såg den här på Facebook. Hur bra som helst!

Känner mig rastlös. Måste väl påstå att jag är frisk nu. Men jag orkar fasen inte ta itu med nåt.
Kanske skulle ta en promenad å få lite luft. Fast det är ju kallt... Nä, stannar nog inne...
Men imorrn, då då ska det fixas. Kanske...
Kommer växa fast vid tangentbordet.

Eller alldeles, alldeles underbart...

Satt och tittade ut genom fönstet förut. Soligt och mycket snö. Den som ändå hade en skoter och kunde åka ut och sola och grilla. Skoterleden går ju bara ca. 80 meter från huset. Men men, vad är väl en bal på slottet...
Och det billigare altenativet är ju längdskidor. Men det är jag såå värdelös på så att det är i princip förbjudet för mig att åka enligt lag. Så fort det blir lutning så antar jag formen av en snöboll.

Har för ont i halsen och öronen för att orka ringa nån. Får vara eremit ytterligare en dag.
Nu ska jag gå och se på Bygglov, sen är det "Såld på hus" som jag också tycker är super bra. 

Ha en trevlig kväll!

Madonna

Är några som har ringt fel typ 7 ggr idag till oss. Tydligen har vi ett nummer som är nästan som det man ringer för att boka biljetter till Madonna. Missar dom nollan i början så kommer dom till oss.

Hade inte tackat nej till att sälja några om jag hade fått några själv på köpet.

Kanske man kan tjäna pengar på numret? Hmm...


Ping-pong



Måste ju vara sista gången på bra många år som jag är sjuk nu.
Har varit på vårdcentralen och fått diagnos. Halsflussinfektion. 122 i sänka, vilket tydligen inte är nån höjdare.
Doktorn sa att jag smittar i 3 dygn till efter jag börjar äta penicillinet.
Frågade hur jag trodde jag fått smittan och det är väl troligen via brorssönerna. Vågade inte berätta för han att dom också var på väg in till en annan läkare samtidigt, fast för andra symptom. Då har väl hela släkten hamnat i karantän. 
Läkaren rekommenderade att jag inte ska vara upp i brorsans barn på helst 2 veckor, för att bryta sjukdomsmönstret! Han kallade det för Ping-pong effekt.
Hua, vad länge med 2 veckor! Kanske kan träffa dom men inte ta på dom, hoppas jag. Blir jobbigt annars.
Tur Olle har varit ledig idag och kunnat skjutsa mig till VC och varit på apoteket åt mig.

Hur ska jag ha råd att laga bilen när jag aldrig jobbar?

Ska försöka bryta trenden och bara skriva positiva inlägg efter detta! Har ju inte varit speciellt muntert den senaste månaden...


Kulmen

Ja, det var ju synd att det skulle bli så här. Men det här måste vara kulmen på mina sjukdomar.
Har inte sovit nåt just inatt. Hade över 39 graders feber vid kl. 6. Men just nu verkar alvedonen så jag orkar vara uppe lite.
Ska iväg på vårdcentralen och ta halsprov kl. 13. Kan ju varken äta eller dricka, för det gör så jäkla ont.
Bra bantningsmetod...

Då var melodifestivalen igång då

Men när börjar festen?

Jag tycker överlag att allt var rätt dåligt. Men jag är ju svag för 80-tal så Alcazar svängde mest.
Shirley och Marie Serneholt sjung falskt.
Af Ugglas borde sjunga på engelska och ha lite bättre text.

Skjutsade Olle på fest förut. Jag stannade hemma och laddar istället för personalfesten om 2 veckor. =) Då blir det klackarna i taket!

Har haft finfrämmande ikväll. Marita var på besök. Har ju inte träffats sen stan brann. Mycket trevligt!

Tyvärr har jag fått ont i halsen, blir svårare och svårare att svälja. Håll alla tummar för att det inte blir nå mer sjukdomar nu! Kan ju inte vara möjligt, isåfall måste jag ha nåt allvarligt fel på mitt immunförsvar!

Utmaningen


Utmanad av Anna.


Regler:


1. Berätta sju personliga sanningar om dig själv.

2. Utman X personer.

3. Skriv ett meddelande i de personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade.


Sju sanningar om mig:


1. Har väldigt mycket otur.


2. Märker ord.


3. Har extremt svårt för olika kroppsljud, såsom smaskningar och näsljud.


4. Har för dålig karaktär för att ta itu med min kropp och hälsa. Iofs har jag ju lyckats sluta röka för nåt år sedan, men sen kom jag inge längre.


5. Har nyligen i och med nya jobbet lärt mig att det faktiskt går att lägga sig före kl. 00. Vuxet...


6. Hatar orättvisa.


7. Har alldeles för mycket att göra, men orkar för tillfället just ingenting.


Bonus sanning: Tycker det är hög tid att Anna flyttar hem nu.


Jag utmanar:

Emma.N.
Emma.B.
Janet
Plingan
Johanna


Messersmith

Hmm... Hittade pinsamt klipp på Youtube. Kommentarer överflödiga.
Det värsta är att det finns alldeles för många av sådana här osmarta människor. Har stött på några i jobbet, fast i andra situationer dock.

Å bilen går bra...

Kanske nån som är sugen på att överta min kabanoss?

Eller ja, Cordoba. Men Emma.B. har fått för sig att den heter som nån kryddig korv. =)

Iallafall så kostar verkstadskalaset ca. 9000:- utöver felsökningarna. Tur man är rik! NOT! Elboxen i bilen har ärgat ihop så alla kontakter måste bytas och abs-boxen har gått sönder. Höll på tuppa av när dom ringde.

Men nu verkar det som att jag kan ordna det privat och köpa en begagnad box. Tur, annars har det inte blivit nåt badrum på nedervåningen på ett tag...

Nä, nu ska jag och min huvudvärk åka och lämna tillbaka mammas bil och sen hämta min kryddkorv på verkstaden.

Auf Wienerscnitzel!


 

RSS 2.0