Koma

Genom två smala streck tittar jag ut ur mitt huvud...

Känns som om nån sladdat över mig.

Jättetrött!

Kommer igen en annan dag och är jättepigg!

Miljöbov

Glömde totalt bort Earth hour... Oops...

Upptäckte det 21.27. Men som kompensation så ska jag släcka ner allt och gå och lägga mig nu. Allt förutom tv:n förstås, det är ju fotboll... Skulle nog inte bli populärt om jag stängde den.

Ja eftersom man ska ställa fram klockan en timme inatt, så betyder det att jag egentligen ska kliva upp 03.50! Shit vad tidigt! Går och lägger mig nu! Var inte igår man la sig före kl. 22 en lördag. Kan eventuellt vara typ 20 år sedan...
Då jag var 4-5 år ;-)

Kul!

Att Magnus vann Let´s Dance. Helt otroligt att en så stor och muskelös människa kan röra sig så lätt. Att han dessutom är väldigt ödmjuk, lugn och inte tog ett enda felsteg under alla program(Även om det var stelt i början) gör ju att han är en ännu mer värdig vinnare.

Nu måste jag sova! Godnatt!

Fixar

Idag är jag ledig, men jobbar sedan hela helgen 6-16 både lördag och söndag. Ska faktiskt jobba inne på Fynd från kl. 10. Var inte igår...

Hoppas få ännu mer extra jobb. Måste ha extra pengar nu till bilen. Gick ju 4500:- här i veckan. Plus att jag kommer måsta byta bromsskivor och klossar framöver. Så då går det ytterligare några tusen.

Har konstaterat att eftersom jag lagt ut så mycket på bilen så är det lika bra att behålla den. Kommer annars förlora så mycket pengar. Men om jag skulle vinna några miljoner så byter jag. =)

Idag har jag faktiskt tagit tag i gillestugan. Ska ner nu igen och kasta upp en massa Easycover på väggarna. Sen blir det till att duscha. Easycovern är gjort av glasfiber som sticks och klias.

Adios!

Deltidsträsket

Blev en timmes promenad i solen. Mycket skönt!

Verkar som att jag blir utan bil i en vecka. Han trodde det skulle ta rätt lång tid, för han måste plocka bort så pass mycket delar ur motorutrymmet för att komma åt den del som det är fel på. Men han sa att eventuellt kan han reparera den felande delen. med andra ord kanske jag kan skicka tillbaka delen jag köpte. Och spara ytterligare några tusen =) HOPPAS!

Ringde A-kassan nyss och frågade vad som händer när mina 75-dagar är slut. Och dom sa att jag får inga nya förrän alla dagar är helt slut(Även dom som det inte dras ifrån när man jobbar deltid.) Men alltså är det omöjligt för mig att få nya dagar eftersom jag har kontrakt på 71% i veckan...
Kan tänka mig att detta bidrar till väldigt mycket fusk!
Har hört att vissa arbetsgivare blir tvingad att hjälpa anställda att "fuska" genom att samla dagar på vissa veckor. För att annars är det ingen som kan ta på sig jobb. Jobbar man en dag så dras det ju 4 dagar från den lilla potten...
Sjukt att det ska behöva vara så!

Så här ser mitt golv ut när det är soligt ute och det skiner in i köket. Vackert va!
Ett par trickskidor och en knuff i ryggen på detta så skulle man ha en fulländad puckelpist!


Oh boy, vilket vackert väder...

Solen skiner idag...

Underbart att jag är ledig en så jättesolig dag. Måste ladda MP3:n och ge mig ut på en långprommis. Får ta itu med källaren imorgon. (Tänk att jag alltid har nåt att skylla på för att skjuta på det där.)

Tänkte övertala herrn i huset att vi ska iväg och handla kakel till badrummet. Det är dags för inläggning av golvvärmen där och flytspackling, så ritsch ratsch så kan det ju vara dags att kakla. 

Ska lämna min bil på lagning idag. Hittade en reservdel för 2400:- ... Iofs betydligt bättre än 7000:-. Så det är en kille som ska fixa det där åt mig imorgon.

Cash is king! Hmmm.... Tur att det är lön imorgon...


Ny vecka

Tro vad den här veckan ska erbjuda då? Har inte alls mycket inplanerat förutom lite jobb i veckan och mycket jobb till helgen. Kanske man hinner med att träffa några som inte jobbar i Blåkuben för omväxling skull en vardag... Skulle ju vara trevligt. 

Kanske jag till och med hinner med ett ryck i gillestugan(Blivande tv-rum). Har äntligen kommit på temat där nere. Som det känns så blir det film, gammal film. Har hittat tapeter med gamla filmstjärnor och filmaffischer.

Idag har vi varit och hälsat på svärföräldrarna en sväng. Sen åkte jag snowracer med brorsans storpojk. Han har humor den killen, höll på garva ihjäl sig när jag sjönk ner genom skaren med snowracern och tippade bakåt. Han kunde ju till och med gå på skaren utan att sjunka ner.

Nä, nu är det bäst att jag går och knyter mig. Så jag är pigg till imorgon. Heldag i Birsta hägrar!

En dag ute

Riktigt skönt att ha varit ute mest hela dagen. Har väl iofs inte motionerat just. Blev endast en promenad till affären med Mamma, Pappa, Olle och brorsbarnen.

Vi tog med brorsans äldsta pojk och hälsade på hemma hos Marita och Milton(Storebror var inte hemma). Mycket framåt och finurlig liten kille det där. Vi fick se en hel del djur och ett antal leksaksbilar. Mycket trevligt. Var jättelänge sedan jag var där och hälsade på.

Ska väl titta på Robinson ikväll tror jag. Måste väl kolla vad det kan tänkas vara för nåt nytt och intressant...

Ha en bra kväll!

Hoppsan

Skulle ta en liten lur förut. La mig i sängen vid 17.30, tänkte sova en halvtimme. Vaknade kl. 20 av att jag inte kunde förstå hur det kom sig att jag kunde höra Let´s Dance vinjetten från tv´n, redan.
Hoppas bara jag kan somna sen ikväll nu då.

Undra förresten hur det går i Let´s dance ikväll. Jag har ju inte följt programmet just, men sett dom sista 2 avsnitten. Tycket att alla 3 som är kvar i tävlingen är värdiga vinnare, superduktiga! 
Men jag säger bara Magnus Samuelsson, tänkt er han med smör på!

I helgen blir det lugnt. Brorsan med fru ska till Sthlm och se Lundell. Så Mamma och Pappa ska bo här bredvid med barnen. Har lovat att hjälpa till med dom. Den lille är ju i ett tarzan-stadie just nu, klättrar på allt, så han är extremt krävande. Man kan inte släppa han med blicken ens en minut.

Lite skönt att ha en helg där ingenting är exakt inbokat, utan lite öppet. Skulle väl iofs behöva ta tag i gillestugan, men det lämnar jag också lite öppet =)

Nöjd

Har äntligen tagit tag och lagat det förbaskade köksgolvet. Jag blev rektigt nöjd. Hoppas bara det håller sig bra nu. Det bubblade upp varje gång solen lyste in på det och värmde upp det. Är linoleum som är limmad på plastplatta, plasten klarar väl inte att hålla sig plan när det blir varmt. Förstår att Ikea har slutat sälja golvet...
Det var ju inte ens billigt, 289:-/kvm.
Fick igen alla pengarna för golvet iaf. Det var ju generöst! 
Fast jag har fått riva upp hela golvet och spikat det i det undre golvet. Plus att jag fick skära till 2 plattor med kniv för att dom skulle passa... Men jag är glad att jag slapp riva ut det. Det hade mitt psyke icke klarat. Börja om igen liksom.
 
Nu skulle man ju ha tagit en promenad i solskenet. Men det blåser ju så förbannat. Alltid har man nåt att skylla på...
Kanske ska trycka på mig en mössa och ge mig iväg.

Slutar väl med att grannen ringer snart och vill att jag ska komma och vara sällskap. Kan man ju inte säga nej till.

Personligt

Gjorde personlighetstest som några lagt ut på bloggarna. Men det misstämde helt första gången. Andra gången blev det så här:

Din personlighetstyp:

Praktiskt lagda, traditionella och välorganiserade. Fysiskt aktiva. Ointresserade av teoretiska frågor om de inte ser en praktisk tillämpning. Besitter en klar bild av hur saker och ting ska vara. Lojala. Arbetar hårt. Ofta ledare, med mycket god organisationsförmåga. "Goda medborgare" som värdesätter trygghet och lugn.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Militärer, affärsföreståndare, chefer, poliser, domare, ekonomichefer, lärare, säljare, regeringstjänstemän, försäkringsagenter, vårdchefer, handels- och tekniklärare.


Kul att säljare dök upp som karriär... Militär kanske skulle va nåt.

Är så otroligt trött efter morgonens jobb. Var jättestressigt. Tror jag ska ta mig en liten lur på soffan nästan.

Men hua

Vad är det för människor som röstar i melodifestivalen? HUR är det möjligt att svenska folket tycker att La Voix är en bra låt. Själv kan jag inte komma på en endaste bra situation då den låten kan passa. Jo förresten, som bakgrundsmusik vid tortyr, kan den ju lämpa sig för.
Blir faktiskt besviken. Fanns ju många låtar som skulle kunna gått vidare och haft chans.

Och hockeyn då. Lite pinsamt.

Nä, nu kastar jag in handduken. Upp kl. 04.50 PIIIIP.

Final!

Ikväll blir det spännande, vem ska vinna Melodifestivalen?
Jag vet inte vem jag tror det blir, men jag har spelat lite slantar på Oddset. Så vi får väl se om det blir nå cash...

Jobbade i morse till 10. Sen tog vi en promenad i solen. Fantastiskt väder!



Nu har jag varit hos brorsan och byggt tågbana med kidsen. Dags att varva ner och äta gott och softa lite. Det är man ju rätt bra på. Vet dock inte om magen är redo för ett glas rött än... Men det skulle ju vara trevligt till maten.

Blir hockeytittning till middag också.

Ha en trevlig kväll!

Rastlös!

Undra vad jag ska göra idag då? Måste göra nåt kul. Träffa folk eller nåt.
Enda jag kan komma på är städa och handla. KUL.
Kanske får ta en promenad med nån extremt bra musik i öronen.

Ska ha lönesamtal per telefon idag. Det kanske blir det roligaste som händer på hela dan.
Hmm...

Piggare

Nu är man snart med i matchen igen. Lite mör dock, men börjar bli rastlös så det är ett gott tecken.

Enda positiva med denna vecka är att jag gått ner 3 kilo på några dagar...

Ska ta en dusch nu, medans hantverkarna, som håller på i källaren, är på lunch.
Dom bara dök upp i morse, lite sisådär.
Men man får väl inte klaga när dom väl är här.

Var lite orolig över att dom skulle komma upp och se schabraket. Jag har ju liksom inte duschat sen i måndags...

Fick en liten uppmuntran igår iaf. Ett presentkort på golvet som vi har problem med. Dom skickade till och med mer pengar än vi hade kommit överens om. Kanske för att jag skickade in ett extra kvitto. Men men, vi är iaf VÄLDIGT nöjda. Bara man får till golvet sen nu då...

Maximal otur

Den här gången är det magsjuka =( Å jag som trodde att jag skulle slippa vara sjuk på flera år.

Blir inte klok på hur jag har kunnat smittats. Min brors familj har ju haft magsjuka, men jag har ju inte träffat dom på över 1 vecka. Och en liten vink från gatan kan väl knappast smitta...?
Det enda som jag kan tänka mig, är att Mamma och Pappa smittade mig när dom var in i vår hall i ca. 3 min i söndags.

Eller kan det vara så att nån som var här på festen har smittat mig?

Mår betydligt bättre idag, men det känns som om nån kört över mig. Helt slut och magen är inte i fas. Klev ur sängen först kl. 12.30. Vet inte om jag pallar att jobba imorgon.
Såå störigt, har ju tagit på mig extra på Byten imorgon.

Inflyttningsfest

Blev ju en trevlig tillställning. Mat och dryck i mängder. Massa sång. Trevliga gäster, bla. finfrämmande från Estocolmo.
Rätt trött idag. Kom i säng vid halv fyra.

Lite bilder...

   

   

Ett gott skratt...

Oj oj oj, vad jag har suttit och skrattat för mig själv nu. Har kramp i magen.
Hittade Anna.V. på jobbets bilder från festen som vi hade med jobbet. Jag med flera ser livrädda ut på flera bilder.
Kan tyärr inte länka dit...

Kan ju rekommendera att se en film som börjar strax på 1:an. Efter bröllopet. Fantastiskt bra film! En femma av fem möjliga.



Väntar på att sambon ska komma hem från jobbet. Jag brukar fira på fredagarna med att somna inom 10 minuter efter hemkomst. Sjukt trött. Och idag är jag extra trött. Men det är väl förståligt när man kliver upp 04.50 på morgonen.

Kanske skulle "ta fem" innan han hunnit hem. Så kanske jag håller mig vaken en extra stund...

Imorgon är det party! =) Ska bli kul!

Med rödvin i sikte

Vad skönt att det snart är dags för helg. Jobbar kortpass imorgon, så helgen startar redan kl. 10. =)

Har en massa att fixa sen. Tänkte ha lite för-inflyttningsfest på lördag. Typiskt att det är flera som reser bort just denna helg, eller inte kan av andra skäl. Får ta en riktig fest sen när källaren är färdig. Då kan det ju rent av bli grillfest.
Kanske måste ha en jobbfest också nånting.
Ja, ja, man ska väl bo här resten av livet, så det borde väl hinnas med.

Gjorde ett riktigt fynd igår. Hittade en bäddmadrass som dragkedjan gått upp på inne på Fynd. Köpte den för halva priset, plus att jag fick personalrabatt, så det blev endast 1016:- istället för 2495:-.
Jag sydde ihop madrassen igår kväll sen sov jag som en gudinna =) Har ju haft såå ont i ryggen på sistone, troligen pga. att den gamla är helt slut.

Nu ska jag pyssla lite.

Blev fasen sugen på lite rödvin, kanske kan kombinera det med pyssel...

Badsugen

Nu är vi på god väg att få ett badrum till. =) Väggarna är snart färdig putsade. Sen blir det golvvärme och kakling. KUL!
Kanske man kan ta ett dopp i badkaret om ca. 3 veckor. Nice. Det står redo i garaget.



Har inte tagit tag i gillestugan idag tyvärr. Det var alldeles för dammigt där nere när det putsades. Halva övervåningen är dessutom dammig. Tunnt grått lager damm på allt.

Janet och Alicia har varit hit och fikat en sväng. Mycket trevligt!

Tror jag ska gå på en promenad nu. Synd att solen inte riktigt vill komma fram. Men det är ju varmt iaf.

Ikväll måste jag titta på "Den rätte för Rosing" igen. Helt sjukt pinsamt, men jag inte låta bli att titta.

Dålig start

Morgonen har väl varit mindre lyckad för min del. När jag skulle åka till jobbet imorse hade dörrarna frusit på bilen, trots kupévärmare framför förarsätet! Fick kliva i från baksätet. Och dessutom hade jag ont i ryggen som fan, vilket jag haft i flera dagar på morgnarna. Men tjurighet lönar sig.

På jobbet var det extremt mycket att göra, men det är ju iofs bara bra. Hatar när det är lugnt.

När jag skulle hem fick jag kliva in genom baksätet igen. Förbannad som fan!  Tyvärr blir det dessutom smutsigt på sätena, när man ska över med benen.

Igår tappade jag en golvlampa på benet, så nu har jag en bula och ett blå-lila blåmärke stor som en tennisboll bredvid knävecket.

Hade tänkt fixa lite i gillestugan. Men det är ingen mening att ens försöka. Kommer troligen gå åt helvete och jag blir vansinnig.

Ska ut och gå istället hemma hos Mamma och Pappa.

Hoppas alla andra haft det bättre.

Förresten. Melodifestivalen igår var ju lite otippad. Skitlåtar som gick vidare.

RSS 2.0