Mata inte djuren

Vem har stoppat i mig alla godsaker det sista halvåret?

Varje gång jag bestämmer mig för att ta tag på allvar med vikten, då går jag upp i vikt. Hur är det möjligt? Nu har jag haft som mål att till februari komma i mindre klädstorlekar. Men det har redan gått åt andra hållet. Skendräktig?

Var och provade jeansleggings idag. Såg en jättestor storlek och liksom fnyste åt att "oj vilka stora". Slutade givetvis med att det var just den storleken som passade min svullna kopp. Förbannat!

När jag kom hem inser jag att mina nya stövlar som jag köpte förra veckan, är alldeles för trånga i skaftet för att få plats med byxor innanför. Alternativt att mina vader är alldeles för tjocka...
Bestämde mig för att lämna igen stövlarna och inte köpa några nya kläder förrän jag gått ner i vikt. Inser dock att jag inte har kvar kvittot på stövlarna. Ahhhh.
Men nu har jag precis ringt och kollat så att jag får igen pengarna mot uppvisande av kotoutdrag.

Få se, hur kul blir det i STHLM i helgen om jag inte får handla kläder, inte äta eller dricka nåt gott...?
Äh, jag får väl köpa inredningsprylar och smygsupa lite då =P

Nu måste jag sanera bilen lite, så jag vågar släppa in tjejerna och nakenvovven i den på fredag.

Djungelns lag

Verkar som att det är den som gäller i Birsta. Det är ju vansinnigt stimmigt där jämnt och ständigt.

Blev så elak idag på en "medtrafikant". Hade varit och handlat inne på Coop. När jag kom ut hade nåt pucko parkerat såå nära min bil. Lite snett också, så det gick precis så jag fick in matkassen i baksätet. Men sen var det ännu tajtare vid förardörren och min bak är ju större än en matkasse... När jag funderade över om jag skulle hoppa in på passagerarsidan, för att slippa bli smutsig(Det duggade ju dessutom så allt var klibbigt och smutsig) Då tappar jag bilnyckeln under bilen!!! Tror ni jag var glad!?
Fick ta av mig jackan och krypa ner på backen mellan bilarna för att nå nyckeljäkeln.

Skrev ett litet brev på en servett jag hade i bilen och satte på vindrutan. Hrmpf...


Fredag å ledig

Idag är enda lediga dagen denna vecka. Hade tänkt fixa massa hemma. Men var så trött i morse att jag kände att jag borde nog ta det lite mer piano. Så jag orkar jobba hela helgen.

Åkte till Birsta(Som om man inte får nog av det stället...) Köpte ett par skor och kollade runt lite.
Sen åkte jag och handlade lunch på Baguetterian som jag tog med mig hem till Janet och lilla A. Surrade där ett par timmar. Man hinner ju knappt prata på jobbet, sen hon bytte avdelning så vi ses ju så sällan.
Men det blir storbaluns med jobbet den 5:e december, så då ska vi ut och svänga våra lurviga. Kul ska det bli! Jag har fått en kille som jobbar åt mig på söndagen. Tur det, annars hade det blivit till att ta bilen.

Trodde att rörmokaren skulle komma och fixa klart badrummet denna vecka. Men tji fick jag! Varför lär dom inte ut redan på gymnasiet att om man inte hinner komma så ska man ringa! Svårt att komma ihåg kanske...? Känner att det inte är läge att ringa nu, då exploderar jag i telefonen. Jag vill ju gärna att han kommer, så han kan fixa till dom saker han har misslyckats med tidigare, lös toalettstol och vattenledningar som lossnat från fäste. Annars måste vi ju betala nån annan, som förmodligen inte heller dyker upp, extra för hans missar.

Nu ska jag snart sno ihop lite middag. En variant av pastagratäng blir det.
Ikväll blir det Idol och soft i soffan.
Nice för en soffsäl som jag.

Praktikanten

Såg ICA´s nya reklam i morse. Höll på garva ihjäl mig! Den är ljuvlig! Har tydligen blivit tjafs om den, men jag tycker att det är lite larvigt. Kolla här om du inte sett den.

Robins

Ni som missade tv-programmet Robins i lödags måste bara titta på detta klipp, dra fram tiden till 05:15. Underbart!!!

Garageport

Tänk vad mycket udda saker det finns. Kolla in dessa garageportar.


Frosty the snowman

Och andra juldängor, kommer snart att snurra runt i mitt huvud. Till veckan ska jag och några till på jobbet bygga upp julbutiken för i år. Och om 2 veckor ska den stå färdig. Så nu börjas det med pynt i mängder.
Sortimentet i år ska visst vara riktigt bra.
Så det blir såå spännande. Är ingen superjulpyntare själv här hemma, men jag gillar att jobba med krimskrams =)
Det ska bli kul att göra nåt annat än sälja kartonger i 2 veckor.

Insåg just att jag inte behöver kliva upp kl. 4 på hela 6 veckor!!! Tagit ledigt den fredagen då vi ska ner till Anna i STHLM, så då föll det sig så att jag får långledigt från att kliva upp mitt i natten =)

Längesedan man var så "vardagsglad". Ler oftast mitt icke tillgjorda leende endast på lediga helger och semesterdagar annars. =)

Fast jag fick höra av en kollega igår att "du som är så god och glad jämnt". Det är ju lite kul, för jag ser inte på mig själv så. Jag trodde jag kunde betraktas som en gnällfia ofta. Han kanske inte ser igen om mitt påklistrade leende ;-)

Nu ska jag ut och piffa i trädgården, medan det är soligt och fint ute. Får se hur mycket som har överlevt om en vecka. =P


Töntarna

KENT har kommit med ett nytt album. Har lyssnat på den här låten några gånger, helt ok. Jocke Berg säger ju att det är det bästa dom har gjort. Så det ska bli spännande att höra resten oxå.



Fixarvecka

Precis som jag misstänkte så blev det till att vara inomhus och kurera sig heela helgen tyvärr. Var inte utanför dörren ens en gång, förrän jag skulle åka på jobbet i måndags.

Men men, nu är jag pigg igen! Jobbar lite vardagar den här veckan, så allt jag inte fick gjort i helgen, ska jag nog lyckas fixa i veckan.

Håller på och spraymålar 2 saker just nu nere i källaren. Men det blev så jobbig luft, trots munskydd, så jag fick ta en liten break. Det är en gammal lampfot som tidigare var ljust gul-beige som nu blir silver. Sen har vi en jättestor spegel i guld, som nu håller på byter skepnad till nån slags grå-blå-grön-silverfärg, lite som 50-tals hammarlack kan man nog oxå kalla det. Spännande att se resultatet.

Köpte 2 hyllor igår på jobbet, som vi har på erbjudande till och med fredag. Dom ska få fungera som sängbord. Kanske skruvar ihop dom sen.

Hoppas lite på att brorsan med familj ska ringa och bjuda på kaffe snart, tror det vankas annanaspaj... Fast egentligen borde jag ju ta en promenad istället. Får se hur det slutar. Det är fan inte lätt att vara tjockis.

Ikväll får vi spotarna i badrummet inkopplade. Kanske att badkaret också får ström om vi lyckas...


Knäckt

Mår rätt dåligt nu. Fick ont i halsen igår kväll. Hade riktigt ont när jag vaknade i morse. Har känt mig skakis och seg på jobbet idag och nu har rinnsnuvan satt in. En helg i sjuksängen(läs soffan) verkar vänta mig.

Då behöver jag ju inte fundera på vad jag ska göra imorgon när Olle är på golftävling iaf. TRIST! Håller en tumme att det ger med sig.

En positiv sak däremot är att jag och AnnaF ska ner och hälsa på AnnaL en helg i slutet på månaden. 
Det ska bli sååå kul! =)

Nu ska jag gå och lägga mig.
Ha en trevlig helg alla!
 

RSS 2.0