Ingvars bullar

Sitter och småfnissar för mig själv. Kom att tänka på en diskution vi hade på lunchen.
Vi brukar ju ha några som går utklädda till varmkorvar ibland och går och gör reklam för Ikea vid olika events.
Tydligen håller dom på att utforma en köttbulledräkt också. Men den är visst lite komplicerad att bygga.
Så vi satt och försökte komma på lite olika tillbehör som man kan ha på huvudet. De ena var värre än det andra. Vad jag skrattade!

Vi kom in på att Ingvar ska besöka oss till veckan. En kille sa att vi kanske skulle starta en fanclub inför besök. Jag kom direkt på namnet Ingvars Bullar, utan att tänka mig för hur det kunde tolkas... 

Kanske vi borde få lite arcondition på jobbet, så man slapp bli så flummig i huvudet av värmen och prata så mycket strunt!

   

En sväng till Hudik

Det tog vi i måndags.

Lite pensionärsvarning kanske. Men det var kul.
Var på Dollarstore och kollade på lite junk, handlade för hela 61:-. Var in en sväng och kollade på Lekia också, födelsedagsfirande imorgon av Olles brorsson.
Sen intog vi lunch på Mc Donalds, för klockan var så pass mycket.
Eter det åkte vi ner till hamnen och gick och kollade. Fanns en sjöbod med antik-loppis i som tyvärr var stängd just måndagar. Typiskt!

Efter det irrade vi lite runt och letade alternativa vägar norrut. Blev bara tok. Men ut ur stan kom vi iaf.
Åkte gamla E4:an hem över Strömsbruk. Sen tog vi kustvägen från Gnarp upp till Galtström.
Jag tycker ju om att titta på hus och det var kul att se nåt annat.
Såg rätt många loppisar efter vägen, men vi stannade inte på en enda.
Det blev en riktig turné i norra Hälsingland.

     

Den sista bilden tog jag i närheten av Ragvaldsnäs. Min Olle är ju lugnet själv, så hans motsats, den raska Olle, bor där tydligen... =)

Söndageftermiddag på stan

Igår åkte vi in till stan och åt middag på Chaow Praya River. Mycket mysigt och gott. Sen gick vi och såg Män som hatar kvinnor. I sista sekunden. Den slutar gå snart. Vi blev dock lite besviken, eller ja, Olle blev VÄLDIGT besviken. Tyckte det var massor som inte stämde.
Jag fick träsmak efter en stund. Jag har ju inte varit på bio på 5 år, men jag föredrar nog soffan hemma...

Men allt som allt blev det en mysig söndagkväll.

Idag är vi lediga båda två. Har inte bestämt oss än vad vi ska hitta på. Jag röstar för en fika i Indal eller en sväng till Hudik...


Grillat

Fick finfrämmande igår av Anna & Per och Thomas. Och det grillades. En riktigt trevlig kväll!



   

   

Solen var nästan framme en stund, blev alldeles rosa på himlen.



trots att jag inte drack mycket alls, så känner jag mig sliten idag. Fast det är nog för att jag rökte några cigg igår. Klev ju upp 04.45 ons-fre, det har väl gjort sitt till oxå. Man har inte kommit i fas efter semestern.

Ikväll blir det antingen en sväng på Juniskärs café. Eller softa hemma. Inget bestämt ännu.

Ha en bra lördag alla!


Lovely friday

Underbar låt!



Ikväll blir det grillning! Vi ska trotsa det dåliga vädret! =)
Per & Anna, Thomas och förhoppningsvis AnnaL kommer hit. Kul kul!

Nu ska jag äta lunch, sen åka och handla lite förnödenheter inför kvällen.

Är för övrigt ledig nu i 3 dagar =) Yiihaaa!

Husfix

Jobbade 6-10 i morse.
Blev målning av fönster och fönsterbleck på eftermiddagen. Skönt att det nästan är helt klart. Har endast ett bleck kvar att måla. Sen nån gång i framtiden blir det till att ta itu med källarfönstren...

    

Blev lite skillnad... Ska byta både fönster och dörr där, men det kändes skönt att få det vitt så länge. Sen ska ju den sunkiga altanen bort nästa år.

Nu ska jag strax knoppa, upp före tuppen imorgon oxå. 

Skrattattack

Jaha, då är det skarpt läge imorgon då. För nu kan det väl fasen inte hända nåt så jag inte kan jobba imorgon. För jag blev hemma igår.

Ryggen är betydligt mycket bättre. Lite stel, men det är helt otroligt att det gick över så snabbt. Måste varit nån nerv som låg i kläm. I söndagskväll ar jag helt säker på att det var ett revben som var av.
Tog en Tradolan innan jag skulle sova, fick en skrattattack när jag lade mig i sängen som resulterade i att jag grinade om vartannat. För det gjorde sååå ont när jag skrattade. Tårarna rann. Olle bara skakade på huvudet...
Jag ligger tvärs över sängen och försöker åla mig till normal sovställning, samtidigt som jag skrattar och grinar. Vilken syn!

Nu ska vi åka in till stan. Jag ska prova ut nya arbetsskor. Har skjutit på det hela semestern...

Ikväll blir det till att röja och åka på soptippen. Äntligen ska vi få bort allt skräp. Ser ut som några tattare bor här. Oljetank i delar och kylskåp, som står utanför garaget.

Adíos!


Buffé i bersån

Igår kväll var det buffé i bersån hos Olles föräldrar. Mycket trevlig kväll. Drack rosé och njöt i solen.
Fick veta att det blir bröllop i februari för Olles bror och sambo. Så det ska bli superkul!
Kom hem i skaplig tid.

Innan jag skulle gå och lägga mig fick jag så himla ont i ena axeln, från skulderbladet och upp mot nacken. Rätt svårt att ligga ner. Somnade till slut, men vaknade inatt och hade svinont! Sen gick det knappt att sova. Så man är lite lätt pumsig idag. Fortfarande ont som tusan. Men det är troligen en sträckning, så jag hoppas det går över till imorgon så jag kan jobba. För som det är nu så skulle det bli svårt...

Får väl sträcka ut mig i soffan ikväll =)

Vi har nyss kommit hem från en roadtrip. Tog bilen och körde lillvägen från Matfors upp mot Stöde, sen E14 hem via stan. Tror aldrig jag har åkt där. Kul att titta på hus. Måste få inspiration till vår altan som vi ska bygga nästa år.

Nä, nu måste vi fixa mat. Sen soffan!

Snart slut på det roliga

Lite ångest! Bara 2,5 dygn kvar tills semestern är slut =(

Måste boka in en semestervecka i höst snart. Fast jag har faktiskt övervägt att vi ska ta 2 veckor utomlands. Var lite inne på Gambia en sväng. Och även Bulgarien. Men mest troligt blir det Grekland.

  vs.   vs.   

Har suttit ute och solat i trädgården ett par timmar nu, läst skvaller. Olle har åkt och spelat golf.
Var inne på att jag skulle göra nån nytta och måla. Men vad fasen, jag har ju semester! Tänker inte ha ångest över att jag inte gjort klart en massa till jag börjar jobba. Kan man ju fixa nån dag då man är ledig och det är sämre väder.

Tar en Resorb nu så jag kan dricka vin sen utan att torka ut =)

Imorgon siktar vi på en dag vid havet. Sen på kvällen blir det födelsedagsfirande x2 i Skottsund. Hoppas att det även på söndag är soligt, så man får vara ute hela helgen.

Ha en trevlig fredagkväll!


Grillkoma

Idag har det varit växlande väder. Tryckande värme, åska och lite regn blandat med en massa sol.



Vi var ut till Birsta och köpte present till Olles bror bla. Där var det riktigt svart på himlen. Gjorde en dundertabbe och gick in på skopunkten innan vi skulle handla på Ica Maxi, snacka om att vi blev dyngsur när vi gick emellan. Givetvis var det ju MIN idé... Inte populärt.

Nu har vi nyss kommit hem ifrån brorsan. Vi grillade där med mamma, pappa och brorsans familj. Åt alldeles för mycket och toppade det hela med kladdkaka och glass. Mumma!







Hamnade i grillkoma! Men vaddå, nån måste ju förbarma sig över halloumiosten. Den får ju inte slängas!

Nu vet jag inte om jag orkar förflytta mig till soffan. Pust!

Imorgon kan det tänkas bli lite målning, beroende på vädret. Olle ska på golftävling på eftermiddagen, så jag får väl passa på att göra lite nytta under tiden.

Bitterf*tta

Sitter här framför tangenterna och är lite bitter för tillfället. Sitter och hakar upp mig på massa små irriterande saker(och stora givietvis) som gör mig tämligen sur.
Tänker inte skriva ut nåt här, tror inte det löser nåt. Blir bara missförstånd och konstigt.

Tar mig ett glas rött istället och njuter av sista veckan på min semester  =)


Loppissväng

Tog en loppisrunda med brorsan med familj, ner till Jättendal och runt där. Det är väldigt fint där nere, sällan man åker utöver mot havet där.
Lille L skulle prompt åka med Olle och mig i vår bil.



Vi gjorde tyvärr inga fynd. Men brorsan och dom köpte 2 saker. Kul att komma ut iaf.

Hoppas på att det ska bli badväder nån dag här så man får sola lite till innan semestern är över. 
Var ut och satte mig för en stund sen i solstolen, men solen gick i moln efter bara 15 min....

Är så himla trött och har haft ont i huvudet hela dan, kanske skitväder på gång? Kanske ska ta en liten nap.
 

Regn och rusk

Igår skulle vi till stan för att uträtta lite ärenden, bla. skulle vi till en bilverkstad en kortis. Olle hade fått ombesiktining på bilen för att lamporna fram lyste ojämnt och bländade. Efter att jag lyckats övertala honom om att vi nog kunde fixa det själva utan att åka på verkstad, så tog vi och skruvade och fixade lite.
Upptäckte att om vi skyndade oss lite så skulle vi hinna åka till bilprovningen och få det undanstökat. I hopp om att vi hade lyckats få till det.
Vi åkte dit. Fick stå i kö 1 timme!!! Helt otroligt tråkigt. Spöregnade, så man kunde ju inte ens öppna dörren.
Men vi hade iallafall lyckats, så bilen gick igenom =)



Igår kväll var det till att bara softa. Såg The international. Rekommenderas, den var rätt spännande.
Idag har jag "fastnat" vid datorn, är ju inte ens att tänka på att gå ut och göra nåt. Vet inte om jag ska fixa lite i källaren eller nåt sånt. Finns ju en del att ta tag i...
Får se vad som händer här i helgen, eventuellt vankas en grillfest imorgon i Hagatrakten.

Byggslag

Fortsatte med fönstren idag. Tog även och målade om balkongdörren, trots att vi har en ny i källaren. Den var ju brun och grönmålad. Inte vacker! Återkommer med bilder på den lilla makeovern imorgon när jag målat sista varvet...

Såg Stora byggslaget förut på 3:an. Jösses vad märkligt det blir ibland. Intressant att se starka viljor som samarbetar, snacka om alldeles för många egoister under samma tak. Det är väl därför det går som det går också... Tänk om man hade fått varit med. Då hade jag förmodligen kastat ut hon i kort ljust hår och han som är så superpedant. Sen hon Roxanna, med den dåliga smaken, hade man ju knäckat ihop på också.

Ja ja, jag har mitt eget lilla byggslag här hemma. Jag får bestämma nästan allt, herrn är med på det mesta. Perfekt! =)

/Egogirl

En semesterdag

Vaknade upp relativt sent i morse, man har ju lyckats vrida dygnet lite. Sitter uppe och häckar framför tv och dator till småtimmarna.

Åkte upp till M&P och lånade en stege, sen bar det av hemåt för att skrapa och måla fönster. Kanske inte var det roligaste man gjort, då den som målade fönstren innan hade fuskat med skrapning och sölat färg på fönsterbläcken. Men vi ska nog byta ut fönstren eftersom och måla om fönsterbläcken, så det är ingen mening att lägga allt för stor vikt på att få dom i toppskick. 
Huvudsaken är just nu att dom blir vit istället för "väldigt grön"...

Nyss ätit rullader och tagit ett glas rött. Smakade väl kanske inte så där fantastiskt bra som det brukar. Sitter väl i efter helgen.

Håller på och färgar håret nu, sen bli det till att se på Morden i Midsomer. I hopp om att jag håller mig vaken den här gången.

Imorgon är ett ännu oskrivet blad i semesterkalendern. Lite sugen att besöka någon annan stad, typ Hudik eller Östersund nån dag här. Får se vad vi hittar på...

Gatufestfredag

Oj vad kul vi hade! Var hos Per och Anna.F. innan, på deras takterass, med Anna.L, Åsa, Jon och Maria. Vi åt sushi, gott! Drack en hel del drinkar och en hel del rödvin. Superbra väder hade vi också. Lite bilder från kvällen:







Jon freakar ut lite. Underbar kille det där! Om jag gifter mig någongång så ska han få stå för underhållningen... Han övade på Cecilia Lind igår.



Annorna är i Lena och Orups värld. Lite kul att dom bakom ser så passiva ut.



Paparazzi. Här är Orup på väg hem från efterfesten. Vi konstaterade att han såg lite "lurkig" ut.



Konstigaste kommentaren igår, var nog att en kille i Langos-kön tyckte jag var lik Josefine Bornebush... Haha!

Synd att jag inte pallade att vara med på festen ikväll. Hade nog varit lika kul som igår. Men man är ju vek. Och jag har ju kört lite buss idag, så man är ju rätt mör. =P

Nattens bonus blir nog att hämta sambon inne på stan. Men det är han värd som står ut med mig!

Zombie

Är vad jag är idag. Det var längesedan jag var så dålig... Trodde nog jag var odödlig igår. Det blev alldeles för mycket att dricka. Men det var riktigt kul!

Nu ska jag samla lite energi och skjutsa Olle till stan. Sen blir det hem och bota huvudvärken.
Bilder från igår kommer senare.

Till havs

Idag ska vi tillbringa ytterligare en dag till havs. Underbart! Lika bra att passa på, man vet aldrig när finvädret tar slut...

Igår var brorsans familj med, utom han själv. Kul med lite mer action på beachen en dag också.



Iförrgår blev jag biten/stucken av en spindel i ena skinkan. Gjorde så otroligt ont! Trodde först att det var en myra, men sen såg jag att det var en 2-delad kropp. Stack nåt otroligt i säkert 1 timme! Märkligt!

 Nu måste jag packa!


RSS 2.0