Ett steg närmare

Fick hjälp av borsan att bära in badkaret i badrummet nere. Har ju varit lite spänning innan, då vi insåg att det är 3 cm högre än måttet vi fick av säljaren. Hade man vetat det innan hade jag tagit en 10 cm bredare dörr, eftersom vi ändå bytte den gamla. Men en hel del lirkande och bändande, så fick vi till slut in det. Endast några rispor på dörrkarmen. Men det känns helt ok, bara det gick in. Man är ju van att det går käpprätt åt skogen jämt, så man blev ju lite förvånad.

Kanske måste ta och montera ihop kommoden nån dag här, så det bara är för rörmokaren att koppla på allt. Fast elen måste ju fixas till badkaret och takspotarna också. Så det är inte "bara" innan det går att använda allt.



Ser inte så inbjudande ut just nu. Men sen så ska det bubblas! Tänk att komma hem en fredag efter jobbet, ta med sig ett glas rött och lägga sig i badet och lyssna på musik. Oooh vad najs!

Midsommar ska firas på 2 ställen i år. Först sillunch här hemma sen grillfest i Nolby. Hoppas på bra väder bara, blir jobbigt annars ifall vi cyklar...

Kommentarer
Postat av: Evelina

Hej! Skönt att känna att man inte är ensam som är otursförföljd ;-) Tror att det har vänt nu. Solen lyser allafall ute :-)

2009-06-17 @ 11:29:55
URL: http://yttersjoviken.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh jag sa precis samma sak igårkväll! Tänk vad underbart att kunna lägga sig i ett bad med aromatiska oljor, tända ljus, och avslappnande musik efter en tuff dag på jobbet :)

2009-06-17 @ 22:00:19
URL: http://johannaahh.blogg.se/
Postat av: Emma

katarina i info/småland har gått bort. känns trist såklart :(



2009-06-19 @ 08:42:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0