Städat

Blev en riktigt lugn och städad lördag till slut. Trots alla planer som fanns från början. Först var det meningen att jag skulle till Sörberge och grilla hos en arbetskompis. Sen blev det inbokat en dejt med tjejerna. Imorse tog det en annan vändning och till slut så var vi bara 2 stycken kvar. Så vi planerade att äta midag och gå på bio. Men inte heller det blev av, fast det blev mycket trevligt ändå. En tur med bilen, god middag hos Kattis och en film. Inte ens ett glas rött drack vi. Riktigt skötsamma!
Filmen var ju rätt speciell måste jag säga, "A cup of love" hette den, lite skum men oxå lite kul.

Tror till och med att jag ska gå och lägga mig i tid. Får väl se hur länge man får sova ostört, herrn har årlig sommarfest med Farside. Kan nog bli en blöt kväll.

Men på onsdag blir det förhoppningsvis lite mer livat för min del, gatufest-kväll och ledig på torsdag =)

Midsommar

Blev en lite blöt midsommar, lite för många Gimlet för sent på natten, för min del...
Vi höll till i Juniskär, var ca. 15 pers. Några försvann och några tillkom. Kul att det blev så bra väder!

     


     

Känns lite som att fotografen till sista bilden har druckit liite för mycket... Men å andra sidan sitter jag ju och dricker kaffe, seriöst värre.

Grattis guuben!

Idag fyller min kära sambo år. Blir till att fira i Skottsund, pga. brist på uteplats på Björneborgsgatan...
Bådas familjer kommer så det blir nog rätt stimmigt, men jättekul! Tar med mig kameran.

I lööv familjeträffar!

Dessa mäklare

Helt otroligt att man ska behöva "jaga" mäklare för att få köpa hus. Vi lade ju ett bud för nästan 2 veckor sedan, men har inte hört nåt sedan dess. Man vill ju nån form av respons ifrån säljaren, oavsett om det är positivt eller negativt.
Så idag tog jag och ringde. Mäklaren rabblade upp budet vi lade, men ett helt annat namn, typ Gabriella nåt.
Det har ju blivit nåt fel sa jag, det är ju satt på fel namn. Ja men då kanske ni måste lägga ett högre bud, fick jag till svar. Men hallå, vi var först med bud, så Gabriella har aldrig lagt nåt! Han försökte få oss att bjuda över oss själva!
Jag sa att vi ska titta på ett annat, så vi kommer avvakta. Känns som vi kommer avvakta nå jävulskt länge just nu!

Ringde mäklaren för det andra huset vi ska titta på. Hon var så extremt stressad så hon lyssnade inte på vad jag sa alls. Jag försökte förklara att vi kan ju bara komma lite udda tider pga. att vi båda jobbar kvällar och så. Men hon skulle promt boka in en allmän visning ändå.
Det slutade med att hon ringde både guuben och mig för att säga när det var visning. Plus att hon bokade in oss på den fast vi inte visste om vi kunde komma! Och givetvis jobbar vi kväll båda två, när det är dags.... Crazy women!

Slutar med att husköpet blir en så långdragen process, att det är lika bra att söka plats på Skottsundsbacken direkt. Fast då får vi ju bo i det området vi vill iallafall... =)

Min norska gud

Jag säger bara Kurt Nielsen! Den som inte lyssnat på han innan, har missat nåt stort. Han är ett musikaliskt geni!
Lyssna bara på denna och denna! För att inte tala om hur bra han är på att sjunga live, helt fabulous!

Mannen med gluggen är gudomlig! =)


Frusna män som är het på gröten

Såg "finalen" på "Frusna män söker kärlek" igår. Har hela tiden haft en liten känsla av att Per-Arne är slemmig på nåt sätt. Igår fick jag också bekräftelse på mina misstankar. Vi har några nya som börjat på jobbet inför sommaren och en kille kommer från Pajala, Per-Arnes hemby. Fick lite inside information om att han betett sig slemmigt mot bla. anställda yngre tjejer. Plus att han har en hemsida där det står att han anordnar bla. flugfiskekurs för enbart tjejer. Bäst på hela hemsidan är bilden på första sidan där han ligger avklädd... Märkligt val av bild! Men jag fick ett gott skratt iaf. =)

Packat och klart

Eller iallafall bokat och klart! September åker vi till Kreta och byn Agii Apostoli. Ska bo 400 meter ifrån det andra gänget som ska ner. Här är hotellet, byggt ifjol...
Kan nog bli riktigt najs!

Beach 2008

Fan, det har ju börjat nu! Och jag som inte är i form i år heller =S

Åkte ut till Playa del Juniskär idag och fick några soltimmar med Fru N med barn. Fick hyffsat med färg måste jag säga. Helt otroligt varmt var det, blåste knappt i början, men som tur var kom sjöbrisen efter en stund.

  

På eftermiddagen fick jag dra iväg och hämta Mamma och Pappa på flygplatsen. Flyget var nästan en timme försenat och det var ju mindre kul att sitta på en stekhet flygplats i onödan. Pappa hade visst prova ringa innan dom lyfte från Kreta, men då satt jag tydligen och babblade i telefon, osis!
Men lite belöning fick jag, Gin och godis(inte för att jag var i behov av det sista direkt)Upptäckte att det finns folk som "hänger" vid landningsbanan för skojs skull. Helt sjukt! Ett par hade med sig solstolar och såg ut som dom suttit där hela dagen och tittat.

Verkar förresten som att Beach 2008 kommer bli lång, vi har tänkt åka till Kreta i September. Kan bli intressant, är ett gäng kompisar som ska åka samtidigt. Får se om vi bokar i helgen.

På vift i värmen

Blev ett väldans flackande runt idag. Började dagen med att passa det här lilla söta "grötmonstret".Sen blev det loppisrunda med hans mamma som avslutades med lunch på kondis.
For hem en snabbsväng och bytte kläder(höll på svettas ihjäl och hade fått skavsår).
Sen tillbaka ut till Njurunda och hem till fröken T, som hade en otursdag. Allt hon gjorde blev tok helt enkelt... Vi var ut till Birsta en snabbis och bytte en möbel på Jysk. Sen åkte vi hem till henne och öppnar det nya paketet som visar sig också vara trasigt! Jag fick i uppdrag att ringa till butiken och konstaterade att dom är inte i närheten av att vara så generösa som Ikea...

Innan jag åkte hem igen fick jag för mig att åka förbi Mamma och Pappas hus, dom är på Kreta. Farmor har bott där tills igår, sen skulle katten vara ensam dom 2 sista nätterna så jag skulle bara kolla läget.
Jag går runt och söker katten, när jag ser att glasdörren till altanen står öppen, min Pappa har nån form av "lås-mani", så det kan omöjligt vara rätt att den är öppen. Går närmare och ser 2 ben sticka fram på altanen, blev rätt skrajsen kan jag säga! Dom visade sig, som tur var, tillhöra farmor som satt och sov i en solstol. Puh! Hade inte orkat bråka med nån lodis i den här värmen! =)

Glitter och glamour

I lördags var jag på "Glitter och glamour-fest" hemma hos Janet. Snacka om att det glittrade i Nolby! Vi var nästan 30 tjejer och 1 kille som hade hittat dit. Vi drack smaskiga Cosmopolitans och Mojitos i solen. Singstar gick varmt inne.

   

I slutet av kvällen kunde inte vissa hålla sig längre, utan intog den gigantiska studsmattan som stod på gården. Lite otroligt att ingen bröt några ben...

   
Upptäckte just att grannen tittar ut på sista bilden, han var väl skräckslagen stackar'n.

Det blev en toppenkväll, tack Janet!

Radhus?

I torsdags var vi och tittade på ett hus på övre Klockarberget. Har varit lite anti tidigare mot det området på nåt sätt. Men eftersom det här huset är helrenoverat och har hörntomt så kändes det som att det egentligen var klippt och skuret för oss. Bara att flytta in och bo utan massa måsten som måste fixas. Jättefint var det invändigt. Kanske ska lägga ett bud...?

Gått och väntat på att få veta priset på ett hus vid Dyket, som skulle läggas ut idag, men mäklaren ringde och sa att dom ångrat sig över helgen. Skylten satt ju uppe och allt. Attans! 

RSS 2.0